Flitspaal ingepakt aan de Amsterdamsevaart in HaarlemHaarlem – Verscheidene mensen hebben vrijdagochtend melding gemaakt van flitspalen die zijn ingepakt in cadeaupapier. Als plaatsen waar de ingepakte palen zijn gezien, worden onder meer Eindhoven, Hilversum, Groningen en Amsterdam genoemd.

Zo ook deze flitspaal aan de Amsterdamsevaart in Haarlem. Het cadeaupapier op de dozen staat in het teken van Sinterklaas. Het is onbekend hoeveel palen er totaal zijn ingepakt, maar het gaat om zeker enkele tientallen. Wie er achter de ludieke actie zit, is nog niet bekend.

Foto Flitspaal ingepakt als Sinterklaas cadeau op Amsterdamsevaart in Haarlem

Foto Flitspaal ingepakt als Sinterklaas cadeau op Amsterdamsevaart in Haarlem

Foto Flitspaal ingepakt als Sinterklaas cadeau op Amsterdamsevaart in Haarlem

Foto Flitspaal ingepakt als Sinterklaas cadeau op Amsterdamsevaart in Haarlem