Zwarte Piet gecrasht en afgevoerd naar ziekenhuis!Haarlem – Sinterklaas en zijn hulppieten hebben nog twee drukke dagen voor de boeg. Zo worden er vandaag diverse scholen in heel het land bezocht. En nu op het hoogtepunt voor de goedheiligman ging het behoorlijk mis voor een van de hulppieten.

Deze zielepiet was namelijk behoorlijk hard gevallen. Motorambulancebroeders constateerde dat de gewonde piet naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Een ambulance kwam naar de Jacobijnestraat om de Piet af te voeren naar het ziekenhuis.

Sinterklaas wilde vrijdag aan het begin van de middag nog geen commentaar geven op het incident.

Foto Zwarte Piet gecrasht en afgevoerd naar ziekenhuis!
Foto Zwarte Piet gecrasht en afgevoerd naar ziekenhuis!
Foto Zwarte Piet gecrasht en afgevoerd naar ziekenhuis!