Delegatie Emirdag op bezoek in HaarlemHaarlem – De stad Haarlem heeft een stedenband met de stad Emirdag in Turkije. Begin november hebben burgemeester Bernt Scheiders en wethouder Hilde van der Molen met een delegatie een bezoek gebracht aan Emirdag. Maandag was het de beurt aan de burgemeester van Emirdag om samen met zijn vrouw en een delegatie Haarlem te bezoeken.

De ontvangst begon in de Gravenzaal van het stadhuis waar iedereen welkom werd geheten. Na het ontvangst werd er een korte rondleiding door het stadhuis gegeven. De burgemeester van Emirdag mocht plaats nemen op de stoel van burgemeester Schneiders.

Het gezelschap heeft op maandag nog diverse locatie’s in Haarlem bezocht.

Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem
Foto Delegatie Emirdag op bezoek in Haarlem