Keet in de brand gevlogen aan Ir LelywegHaarlem – Dinsdagavond rond half negen kreeg de Haarlemse brandweer de melding van een binnenbrand in de Haarlemse Waarderpolder. De brandweer rukte direct met groot materieel uit naar de Ir Lelyweg om het vuur te bestrijden. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de houten keet.

De brandweer wist de uitslaande brand snel te blussen. Om over voldoende bluswater te beschikken kwam een speciale waterwagen naar de Waardepolder toe, om de brandweerwagens van voldoende water te voorzien.

De oorzaak van de brand is nog onbekend maar vuurwerk is mogelijk de oorzaak.

Foto Uitslaande brand in bouwkeet Ir Lelyweg
Foto Uitslaande brand in bouwkeet Ir Lelyweg
Foto Uitslaande brand in bouwkeet Ir Lelyweg
Foto Uitslaande brand in bouwkeet Ir Lelyweg