Grote Markt in Haarlem voorzien van grote kerstboomHaarlem – Het centrum van Haarlem is sinds dinsdag in kerstsfeer gezet. Naast de verlichting welke door de gehele binnenstad hangt is dinsdagochtend een grote kerstboom op de Grote Markt aangekomen.

De kerstboom op de Grote Markt is ongeveer 17 meter hoog en komt uit de Luxemburgse Ardennen. De boom stond in de tuin van een particulier. Omdat de boom de lichtinval in de woning belemmerde is de boom gekapt en naar Nederland gebracht. Een speciale kraan plaatste de boom in de vroege morgen op de Grote Markt. Ook dit jaar heeft de boom weer mooie verlichting gekregen.

De kerstboom op de Grote Markt en op het Nieuwe Kerksplein blijven tot en met 30 december staan.

Foto Grote Markt in Haarlem voorzien van grote kerstboom
Foto Grote Markt in Haarlem voorzien van grote kerstboom
Foto Grote Markt in Haarlem voorzien van grote kerstboom
Foto Grote Markt in Haarlem voorzien van grote kerstboom