Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met sHaarlem – Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag met de schrik vrij gekomen bij een ongeval. De vrouw reed op de Belgiëlaan toen ze rond werd verrast door een auto die van rechts uit de Noorwegenstraat kwam gereden. De vrouw werd van achteren aangetikt en kwam op de zijkant op het asfalt terecht.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse maar gelukkig bleef het beperkt tot materiële schade en kon de vrouw zonder al te veel verwondingen haar voertuig verlaten. Ambulancepersoneel heeft de vrouw gecontroleerd maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de gekantelde auto later in de nacht opgehaald. De andere auto had minder schade en de bestuurder kon deze later zelf wegrijden.

Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij
Foto Auto op zijn kant bij ongeval Belgiëlaan, bestuurster komt met schrik vrij