Biobenzine nu ook in Haarlem Noord te koopHaarlem – Vrijdag is het startschot gegeven voor de introductie van hE15 biobenzine bij tankstation Busscher aan de Marnixstraat in Haarlem Noord. Sinds de zomer van 2008 kan er op meerdere tankstations in Nederland hE15 biobenzine getankt worden en nu dus ook in de gemeente Haarlem.

De aanwezigen werden welkom geheten door Jeroen Busscher, die toelicht-te waarom zij hebben besloten hE15 biobenzine te gaan verkopen. Voor hen was dit een belangrijke stap om vooruitstrevend en maatschappelijk verantwoord te kunnen blijven ondernemen. Met de nieuwe uitstraling op het tankstation en deze duurzamere brandstof als product kunnen zij als familiebedrijf een innovatieve ondernemer voor de regio blijven.

De dag werd opgeluisterd door wethouder milieu, dhr. Maarten Divendal, die toelichtte hoe belangrijk dit soort initiatieven zijn, niet alleen voor de regio, maar ook landelijk. In zijn bewoordingen is deze officiële aftrap belangrijk omdat lokale initiatieven belangrijk zijn in een groter geheel. Niet voor niets is hij blij dat de trein naar Kopenhagen met minister Cramer Haarlem als tweede stad aan zal doen.

Foto Biobenzine nu ook in Haarlem Noord te koop
Foto Biobenzine nu ook in Haarlem Noord te koop