Explosief ontploft Kotterkade IJmuidenIJmuiden – Op een terrein aan de Kotterkade heeft dinsdagmiddag kort na 12.00 uur een ontploffing plaatsgevonden. Er was niemand in de buurt maar getuigen hebben gezien dat zand een achttal meters omhoog kwam.

Verder is er een flinke krater ontstaan. Op het terrein worden grondwerkzaamheden verricht maar is sinds dit weekeinde niet gewerkt. De politie vermoedt dat er een explosief uit de 2e wereldoorlog is ontploft. Dit wordt nader onderzocht door de EOD. Het terrein is afgesloten voor het publiek.

Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden
Foto Bom ontploft aan de Kotterkade in IJmuiden