Studenten 31 uur zonder eten in eigen glazen huis INHolland HaarHaarlem – Acht studenten van Hogeschool INHolland Haarlem sluiten zich twee dagen op in een eigen glazen huis. Ze maken tegelijkertijd radio (www.feelinradio.nl) en eten twee dagen niet. Op woensdag 16 december start de actie om 09.00 uur. De studenten gaan 31 uur non stop door tot donderdagmiddag 17 december 16.00 uur. Met de actie halen ze geld op voor het Rode Kruis om malaria te bestrijden.

Het studenten glazen huis is een initiatief van studenten van de opleiding Media & Entertainment Management. Zij leveren zo een bijdrage aan de actie voor Serious Request/Het Glazen Huis van 3FM. Webcams volgen de verrichtingen van de studenten, samen met een speciale Round Table camera die alles vastlegt. Ook andere crossmediale middelen worden ingezet voor een brede support: MSN, Twitter, SMS en e-mail. De opsluiting is te volgen via het studentenradiostation: FeelIN-Radio, www.feelinradio.nl.
De locatie van het glazenhuis is de voorkant van de gymzaal naast het gebouw van INHolland Haarlem, dat geheel van glas is. De volgende acht studenten sluiten zichzelf op: Joris Peeters, Gert-Jan van Ackooij, Esmee Köhler, Ramona Rutte, Michael Veltman, Ken Klaver, Robbie Meijers en Mitchell Heynens. De actie wordt begeleidt door docent Sieb Kroeske.

Tijdens de tweedaagse wordt de ‘Studenten Top 123’, samengesteld door studenten van alle locaties van INHolland, uitgezonden. Ook kunnen er tegen betaling verzoeknummers worden aangevraagd. Ook dj’s van andere radiostations verlenen hun medewerking. Arjan Grolleman en Jantien van Tol van Kink FM doen de kick off van het glazen huis. Ze leveren ook de eerste financiële bijdrage. Verder werken dj’s van Radio Decibel, Wild FM, Slam FM en enkele nachtjocks van 3FM mee.

Foto Studenten 31 uur zonder eten in eigen glazen huis INHolland Haarlem
Foto Studenten 31 uur zonder eten in eigen glazen huis INHolland Haarlem
Foto Studenten 31 uur zonder eten in eigen glazen huis INHolland Haarlem
Foto Studenten 31 uur zonder eten in eigen glazen huis INHolland Haarlem