Haarlem – Sinterklaas is alweer even het land uit en daarom was het ook de hoogste tijd om de winnaars bekend te maken van een speciale tekenwedstrijd. Het politiebureau aan de Marnixstraat in Haarlem Noord heeft namelijk een speciale kleurplaat uitgegeven waarbij de tekening met de politiepiet zo mooi mogelijk moest worden ingekleurd.

Daarom mochten Cerise, Dorus en Eline zich dinsdagmiddag samen met hun ouders melden op het politiebureau in Haarlem Noord. Nadat agente Monique de deelnemertjes en meegekomen vriendjes had verwelkomt en had verwend met spekjes werden de winnaars naar voren geroepen. Omdat de keuze voor beste tekening moeilijk te maken viel is besloten voor iedere leeftijdsklasse een prijs beschikbaar te stellen. Alle drie de kinderen kregen een prachtig cadeau en werden benoemd tot speciale ‘junior agenten’. De met petjes, badges en boekjes uitgedoste kids maakte vervolgens een speciale speurtocht door het politiebureau om nog een puzzel op te lossen.