Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee personen gewond geraakt bij een vechtpartij in de Havikstraat in Haarlem Noord. Even na half drie gooiden twee mannen een steen door een raam van een woning in de Havikstraat. De bewoner van het pand en zijn zoon kwamen hierop naar buiten waarna er een vechtpartij ontstond. Tijdens de vechtpartij is in ieder geval één slachtoffer gestoken met een voorwerp.

Na de vechtpartij zijn de twee daders gevlucht in een auto. Deze auto werd later in de Drususstraat staande gehouden. Een verdachte is hierop aangehouden, de tweede verdachte bevond zich niet meer in de auto.

Diverse ambulance’s zijn ter plaatse gekomen om de gewonden te verzorgen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart om alle sporen veilig te stellen.

Waardoor de ruzie is ontstaan is vooralsnog onduidelijk.