Haarlem – Een man is donderdagmiddag met zijn Audi tegen een paal op gereden bij de Prinsebrug in Haarlem. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd om de man te verzorgen.

Terwijl medisch personeel met de man bezig was sloeg het gedrag van de man compleet om en begon zich zeer agressief te gedragen. Politie-eenheden hebben de man naar de grond gewerkt alwaar hij in de boeien werd geslagen. Terwijl een aantal agenten de man geboeid onder bedwang hielden waren ambulancebroeders bezig de man te verzorgen. Na verloop van tijd werd de man weer enigszins rustig en hoefde het slachtoffer niet eerst naar het politiebureau maar kon hij toch naar het ziekenhuis worden gebracht.

Geboeid werd de man op een brancard gehesen en afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval is het verkeer lange tijd ontregeld geweest.