Haarlem – Op verschillende stations is donderdagochtend een krant met foto’s van blote borsten verspreid. Het zogenoemde Tietenblaadje dook in ieder geval op in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Haarlem. Het is onbekend wie het blad heeft gemaakt en met welke reden. In het gratis magazine op tabloidformaat staan grote kleurenfoto’s van vrouwen die voor de camera hun T-shirt omhoogtrekken.

Op de platen zijn wel de naakte borsten, maar niet de gezichten van de vrouwen te zien. Op de verder blanco voorkant van het Tietenblaadje staat alleen de tekst ‘Het krantje waar niemand om durfde te vragen is er toch gekomen. Wij zetten de eerste stap. Wie maakt nummer 2?’ Op de bijbehorende website roepen de makers het publiek op andere versies van het blad te maken en te verspreiden in eigen stad of land.