Haarlem – Bewoners, wethouders en corporatiedirecteuren onthulden maandag 1 maart de promotiecampagne voor de Slachthuisbuurt en gaven het startsein van de wijkaanpak. Bewoners en directeuren ondertekenden het Sociaal Project Plan, een dik pak afspraken over de rechten van bewoners tijdens de aankomende sloop en nieuwbouw van de Slachthuisbuurt-Zuid. Ook zijn afspraken gemaakt over het beheer van de buurt tijdens de wijkaanpak. Én een eigen promotiecampagne met bijbehorende website werd onthuld:
www.slachthuisbuurt-haarlem.nl

Wethouder Hilde van der Molen beet het spits af in het bomvolle buurtcentrum De Hamelink: “We willen mensen van buiten uw buurt graag laten zien wat voor mooie buurt de Slachthuisbuurt is, en wat hier allemaal gebeurt. Iedereen mag het weten: de Slachthuisbuurt is een buurt met karakter! En om trots op te zijn!”