Zandvoort – Het Circuitpark in Zandvoort was zondag, 1e pinksterdag, het decor van honderden klassieke auto’s van voor 1975. De auto’s verzamelden zich in de ochtenduren op het circuit. Even na half elf werden de motoren gestart en werd de parade gestart. Vele mooie oude auto’s deden hun rondje en na een klein uurtje keek iedereen terug op een prachtig geslaagd evenement.

De LiZa Classic Car activiteiten zijn uitgezet als fondsen wervingsproject van de Lions Club Zandvoort ten bate van de stichting Lions Helpen Kinderen. Deze stichting is in 1975 opgericht met als doel directe en gerichte steun te verlenen aan kinderen in nood, zowel in Nederland als in de ontwikkelingslanden.

Mocht u een van de foto’s afgedrukt of in hoge resolutie zonder logo willen bestellen dan kunt u via het contactformulier contact opnemen.

Mocht u een van de foto’s afgedrukt of in hoge resolutie zonder logo willen bestellen dan kunt u via het contactformulier contact opnemen.