Beinsdorp – Een 78 jarige inwoner van Beinsdorp is zaterdag door een noodlottig samenloop van omstandigheden om het leven gekomen. De man werd sinds zaterdagmiddag vermist waarop direct een grote zoekactie is gestart. Hierbij is onder andere een politiehelikopter ingezet die lange tijd boven Beinsdorp en Hillegom is gecirkeld. Rond half negen zag een politieagent het slachtoffer in de Ringvaart, tegenover zijn woning, liggen. Hulpverleners kwamen ter plaatse om het slachtoffer uit het water te halen.

De man, die slecht ter been was, wilde vermoedelijk naar zijn auto lopen, die aan de ringvaart stond geparkeerd, toen hij het water in is gevallen. Buurtbewoners kwamen naar de verrichtingen van de hulpdiensten kijken, vele kenden het slachtoffer die in de buurt bekend stond omdat hij foldertjes rondbracht. De politie stelt een onderzoek in om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.