Bloemendaal – Brigitte Kaandorp toerde in de afgelopen seizoenen langs de theaters met haar hitshow ‘Zó’. Het was Kaandorp op haar best. Een onbedaarlijke stroom van ogenschijnlijk spontane, briljante invallen en puntgave liedjes die zij wist op te dissen alsof elke voorstelling volkomen uniek was. De comédienne, die met ‘Zó’ haar 25-jarig theaterjubileum vierde, speelde met haar virtuoze kolder de grootste zalen ‘ouderwets’ plat. Echt rusten op haar lauweren is er voor Brigitte niet bij. Zij wil door: ‘Op naar de kuip!’ is de titel van haar nieuwe muzikale show.

Afgelopen week was Kaandorp twee maal te vinden in het openluchttheater in Bloemendaal. Een vrijwel uitverkocht theater genoot van de liedjes die ze samen met de band onder leiding van Cor Bakker ten gehore bracht. Een vriendin van Brigitte zat ook tussen het publiek en was toevallig deze avond aanwezig, natuurlijk moest hier door iedereen voor gezongen worden.