Zandvoort – Woensdagmiddag zijn er opnieuw twee mensen uit de zee bij strandtent Mirage gehaald door de Reddingsbrigade. Rond kwart over vier kwam de melding bij de meldkamer binnen waarna direct groot alarm is geslagen. Diverse hulpdiensten werden opgeroepen op de personen uit zee te halen.

De traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen maar kon na een rondje boven het strand weer terug richting Amsterdam vliegen. De twee personen zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Woordvoerder Dick van Egmond van de politie Kennemerland kon aan het einde van de middag nog geen informatie geven over de ernst van de verwondingen, alleen dat beide slachtoffers nog wel aanspreekbaar waren.

Vorige week vrijdag overleed een 17 jarig meisje nadat ze in een mui terecht kwam in de zee ter hoogte van Mirage. Op het strand zijn nu wel borden geplaatst om de mensen te wijzen op de gevaarlijke stroming op de stuk zee.