Haarlem – Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Zaterdag kwam de wens van Marco in vervulling. Marco, die een hartafwijking heeft, werd rond zeven uur door een politieboot en jetski opgehaald bij de Oerkap. Marco mocht samen met agent Jeroen op de jetski en de ouders, broer en Lisa mochten mee in de politieboot. Marco ging op de jetski over het water van het Spaarne, eerst werd er een klein rondje door het centrum van Haarlem gemaakt maar al snel werd het gas opengezet richting Mooie Nel. Marco genoot zichtbaar van de jetski toch over het Spaarne. Bij de Mooie Nel aangekomen stapte de politieagent van de jetski en mocht Marco zelf een paar rondjes over de Mooie Nel maken, hij had de smaak al snel helemaal te pakken en met een big smile voer hij langs de volgboot waar de rest van de familie toekeek. Na een uurtje zat het er weer op en ging de boot en jetski weer terug richting Oerkap. Voor Marco was een van zijn wensen uitgekomen en kon hij even vergeten dat hij ziek is.