Haarlem – Een truck met 5 splinternieuwe Volvo’s bleek iets te hoog te zijn voor een viaduct in Haarlem. De combinatie kwam op de Westelijke Randweg (N208) ter hoogte van het spoorviaduct bij de Kleverlaan stil te staan. De truck met oplegger bleek 30 centimeter te hoog te zijn om er zonder schade onder door te kunnen.

Medewerkers van de provincie kwamen ter plaatse om met de Litouwse chauffeur te overleggen hoe hij het beste zijn weg richting Volvo garage bij de Leidsevaart kon vervolgen. Er werd voor een alternatieve route via de N205 gekozen. Het verkeer op de N208 werd tijdelijk stil gelegd om de combinatie achteruit te kunnen laten rijden.

De chauffeur bleek onderweg al eerder problemen te hebben gehad. Twee nieuwe auto’s die op de oplegger stonden hadden al aanzienlijke schade aan een dakraam en de voorruit. De chauffeur gaf aan dat hij deze schade niet bij dit viaduct had opgelopen.