Hoofddorp – Een politieauto van de regio Kennemerland is vrijdagavond in botsing gekomen met een personenauto. Even na tienen reden de twee wagens over de Kruisweg N201 toen het ter hoogte van de Drie Merenweg bij het Spaarne Ziekenhuis. Door nog onbekende oorzaak kwamen de politiewagen van de hondenbrigade en de personenauto met elkaar in botsing. Beide inzittenden raakten gewond.

Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om de slachtoffers medische assistentie te verlenen. De bestuurder van de personenauto moest door de brandweer uit zijn auto worden geknipt.

De verkeersongevalldienst van de politie Amsterdam-Amstelland heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. De woordvoerder van de politie Kennemerland kon vrijdagavond nog geen mededeling doen of de politie met optische en geluidssignalen reed, verder onderzoek zal dit moeten uitwijzen.