Haarlem – Een vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. De vrouw kwam vanuit de Zijlstraat toen ze de GOG over wilde steken. Hierbij zag het slachtoffer vermoedelijk een fietser over het hoofd die op de GOG reed. Ze reed tegen de achterkant van de fiets en kwam met een harde klap op het asfalt terecht.

Omdat de vrouw in eerste instantie enige tijd niet aanspreekbaar was sloegen de hulpdiensten groot alarm. Hierbij werd onder andere de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd, deze kon werd later geannuleerd omdat het slachtoffer weer bij kennis kwam.

Nadat de eerste medische hulp ter plaatse was geboden is de vrouw met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd. Bussen van Connexxion moesten wachten of omrijden omdat de Gedempte Oude Gracht enige tijd voor al het verkeer was afgesloten.