Haarlem – Het is vandaag de dag van de leraar, een goed moment om iedere leraar in het zonnetje te zetten. Op basisschool De Meer in het Haarlemse Schalkwijk krijgt iedere leerkracht daarom vandaag een massage van masseur Carin van Riessen. In een speciaal ingerichte kamer op de school is wierrook neergezet en zijn de gordijnen half dicht gedaan om een relaxte sfeer te creëren. Leerkracht Linda Opmeer geniet van de 10 minuten durende massage die ze krijgt, zodat ze de hele dag weer top voor de klas kan staan. Linda vind het jammer dat de massage na 10 minuten alweer is afgelopen. Voor de masseur is het een grote opgave om verspreid over de hele dag, alle 26 leraren te masseren, maar ze heeft het er graag voor over.

Naast de massage hebben de leerkrachten ook een lekkere vlaai aangeboden gekregen om op te eten.