Heemstede – Vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Herenweg in Heemstede. Even voor half drie kwamen twee auto’s met elkaar in botsing ter hoogte van de van Mearlelaan. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake zou zijn dat een van de voertuigen in brand zou staan.

Bij het ongeval zijn twee gewonden gevallen. Een bestuurder van een splinternieuwe fiat, waar het plastic nog van om de bekleding zat, moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden geknipt. Door het ongeval was de Herenweg lange tijd afgesloten voor het verkeer, hierdoor ontstonden er lange files van automobilisten die via het centrum van Heemstede moesten omrijden. Over de oorzaak van het ongeval kon de politie nog geen mededelingen doen.