Haarlem – Een vrouw is vrijdagavond bij het oversteken hard geraakt door een auto. Het slachtoffer stak even voor zevenen op de Schoterweg met haar fiets over en lette hierbij vermoedelijk niet goed op. Een automobilist zag de fietser te laat, de vrouw kwam met een harde klap tegen het voorruit van de auto. Een achterruit van een geparkeerde auto ging bij het ongeval ook kapot.

Hulpdiensten kwamen naar de Schoterweg om de gewonde vrouw te verzorgen. Nadat de eerste medische zorg was verleend is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is door agenten, terwijl de regen met bakken uit de hemel kwam, achteruit geduwd zodat de weg weer kon worden vrijgegeven voor het verkeer. Auto’s en bussen van Connexxion ondervonden de nodige vertraging doordat het verkeer er tijdelijk niet door kon.