Haarlem – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er twee personen neergestoken in de Zijlstraat in Haarlem. Het incident vond rond kwart over drie plaats ter hoogte van café ´t Hof van Haerlem. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om assistentie te verlenen. Het traumateam uit Amsterdam werd ook gealarmeerd. Een van de slachtoffers heeft een hoop bloed verloren en is na de eerste hulp met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is direct een groot onderzoek gestart en de Zijlstraat werd afgesloten voor uitgaand publiek. Bezoekers van ´t Hof van Haerlem, welke pas korte tijd weer open is vanwege wapen en drugs vondst, moesten binnen blijven en werden door politieagenten verhoord. De Technische Recherche heeft alle sporen in de Zijlstraat veilig gesteld. Over de oorzaak van de steekpartij is vooralsnog niets bekend.