Cruquius – Woensdagmiddag omstreeks 17.20 uur is een man in zijn woning aan de Oude Kruisweg overvallen. Twee gewapende mannen belden aan, drongen de woning binnen en bedreigden en mishandelden de bewoner.

Uiteindelijk hebben de overvallers de woning verlaten en zijn in onbekende richting weggegaan. Het is op dit moment nog niet bekend of de mannen buit hebben gemaakt.
Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met onbekende verwondingen vervoerd naar een ziekenhuis ter behandeling.

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart, onder meer gericht op sporen. Daarnaast wordt een buurtonderzoek gehouden. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de overval. Ook mensen die de overvallers, mannen met een negroide uiterlijk, hebben zien wegrennen of weten of zij bijvoorbeeld in een auto zijn gestapt, worden verzocht contact op te nemen met de recherche Haarlemmermeer, via 0900-8844.

Mogelijk hebben de verdachten in de dagen voor de overval zich al in de buurt begeven, heeft u iets gezien wat u achteraf gezien kunt linken aan deze overval, dan hoort de politie dit heel graag.