Bloemendaal aan Zee – De hulpdiensten hebben in de nacht van maandag op dinsdag hun handen vol gehad aan een verwarde man. Deze belde rond half vier naar de meldkamer van de politie dat hij het niet meer zag zitten en de zee in zou lopen. Omdat de golven hoorbaar waren is de politie direct in actie gekomen om te man te komen helpen. Politie, ambulance en de reddingsbrigade kwamen naar Bloemendaal aan Zee tevens was er een helikopter gewaarschuwd om bij de zoekactie te assisteren.

Agenten troffen de wagen van de man op het parkeerterrein en zijn direct het strand opgegaan om de man te zoeken. Er werden sporen het water in aangetroffen en na enige tijd kwam het slachtoffer weer het water uitgelopen. Deze is toen met spoed aan de kant geholpen en van zijn kleren ontdaan om zo snel mogelijk warm te worden. Ambulancepersoneel hebben de man vervolgens met onderkoelingsverschijnselen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.