Hoofddorp – Woensdagavond omstreeks kwart voor acht is er aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp een auto te water geraakt. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Op de plaats waar de auto te water was geraakt ontstond alleen enige verwarring omdat de bestuurder van de auto, een man uit Hoofddorp, niet aanwezig was. Het was onduidelijk of de man nog in het water lag of niet.

Uiteindelijk bleek de man naar huis te zijn gelopen omdat hij het koud had gekregen. De man is nog even door ambulancebroeders gecontroleerd, maar hoefde niet mee voor verdere verzorging. Wel is de bestuurder aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek, de man bleek na een alcoholtest teveel te hebben gedronken en is daarvoor aangehouden. De hulpdiensten konden na een kleine 45 minuten weer terug naar de kazerne. Veel nieuwsgierige Hoofddorpers waren naar de Bennebroekerweg gekomen om naar de verrichtingen van de hulpdiensten te kijken.