Vijfhuizen – Een grote Pick-up is vrijdagavond te water geraakt aan de Spaarnwouderweg in Vijfhuizen. Het voertuig kwam vermoedelijk van de Remweg en schoot even over half acht rechtdoor de sloot in. In de wagen zaten twee mannen die bij het ongeval zwaar gewond raakte. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om medische assistentie te verlenen.

Een van de gewonden zat bekneld in zijn wagen en moest er door de brandweer uit worden gehaald. Omdat de wagen over dwars in de sloot stond en een van de gewonde op het weiland lag is er ook een duikersteam van de brandweer ter plaatse gekomen om het medische personeel en de gewonden veilig over te kunnen laten steken. Door de ernst van de verwondingen heeft het enige tijd geduurd voor de slachtoffers in de ambulance konden worden gebracht. De woordvoerster van de politie Kennemerland kon vrijdagavond nog geen verdere mededelingen doen over de identiteit van de slachtoffers en hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Tegelijkertijd aan het ongeval is er ook een politiewagen van de politie Kennemerland in een sloot terecht gekomen bij de Kromme Spieringeweg ter hoogte van het vliegtuig monument. De agent die in de wagen zat is voor controle over gebracht naar het ziekenhuis, of de wagen onderweg was naar het ongeval is nog onbekend.