Heemstede – Een te water geraakte brommer zorgde vrijdagmorgen voor grote consternatie op de Leidsevaartweg in Heemstede. Passanten zagen bij het bruggetje over de Leidsevaart ter hoogte van de Manpadslaan een brommer in het water liggen. De hulpdiensten rukten hierop met groot materieel uit.

Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. Twee duikers van de brandweer gingen te water en zochten het gebied rondom de brommer af, op zoek naar een eventuele bestuurder. Politieagenten trokken de brommer, welke niet als gestolen stond genoteerd, uit het water. Een uitgebreide zoekactie in het water leverde geen slachtoffer op, alleen een oude fiets. De brommer werd uit het water gehaald, aangezien er geen sleutel in het slot zat bestaat het vermoeden dat de brommer toch was gestolen.

Na een ongeveer 45 minuten werd de brommer in de politiebus geladen en konden de hulpdiensten weer terugkeren.