Velsen Zuid – Een chauffeur van een cementwagen beleefde vrijdagochtend angstige momenten toen hij met zijn voertuig van de weg raakte. De man kwam uit de richting van Amsterdam en rond kwart over negen ging het volledig mis op de Amsterdamseweg bij Velsen Zuid. De wagen kwam op zijn kant in de berm tot stilstand. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer assistentie te verlenen.

De chauffeur had heel veel geluk en kon zelfstandig zijn zwaar beschadigde cabine verlaten. In eerste instantie gaf hij aan geen verwondingen te hebben opgelopen, maar nadat de eerste schrik was verdwenen had hij toch wat last. De man is daarom door ambulance personeel nagekeken en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Een bergingsbedrijf zal de cementwagen later op de ochtend van de weg takelen. Doordat de wagen op zijn kant was geraakt is er wat cement uit de wagen in een naast gelegen sloot gelopen. Het verkeer ondervond veel hinder door het ongeval doordat de N202 ter hoogte van hpm 5.5 voor al het verkeer was afgesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.