Heemstede – Een jongen is vrijdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het ongeval vond even na tweeen plaats toen de jongen op zijn fiets door de Raadhuisstraat in Heemstede fietste. Door nog onbekende reden werd de jongen aangereden door de auto. Hij kwam met een klap tegen de voorruit van de auto en belande vervolgens op de grond.

De verwondingen van de jongen leken in eerste instantie zo ernstig dat het traumateam uit Amsterdam werd opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De jongen is met onbekend letsel naar het Spaarneziekenhuis overgebracht.

De oudere bestuurster van de auto is opgevangen in een winkel en later ook overgebracht naar het ziekenhuis voor controle. De politie kon vrijdagmiddag nog geen verdere details over de toedracht van het ongeval geven.