Overveen – Een man is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Zeeweg in Overveen. Het slachtoffer reed rond zes uur richting Zandvoort toen het volledig mis ging ter hoogte van restaurant De Bokkedoorns. Door nog onbekende oorzaak schoot zijn auto door de middenberm en kwam op de andere weg richting Overveen tot stilstand.

Bij het ongeval werd het slachtoffer uit zijn auto geslingerd. Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om medische assistentie te verlenen. Nadat de man de eerste medische verzorging op de Zeeweg heeft gehad is hij met spoed naar het VU ziekenhuis in Amsterdam overgebracht. De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De Zeeweg is door het onderzoek in beide richtingen afgesloten voor verkeer.