Haarlem – Deze zaterdag was het een komen en gaan van paarden op en rond de Haarlemse ijsbaan. Voor de vierde maal werd hier Horses on Ice georganiseerd. De paarden werden voorzien van speciaal hoefbeslag waarna na een kleine warming up de paarden het ijs op konden. In verschillende disciplines kwamen de paarden op het ijs in actie. Van Tölt, vier en vijfgangen tot een prachtige Arren on Ice show. Speciaal voor Horses on Ice was er een extra tribune op de ijsbaan gebouwd waarop de bezoekers ‘s middags lekker in het zonnetje naar de verrichtingen van de paarden konden kijken.

Tijdens de Arrenshow moesten de deelnemers ringsteken en reden in een prachtige pas over het ijs. De Haarlemse ijsbaan zal na vandaag gesloten zijn, schaatsers kunnen vanaf oktober weer terecht om hun baantjes te schaatsen.