Haarlem – Dinsdag aan het begin van de middag zijn twee personen gewond geraakt bij een auto-ongeluk op de randweg (N208) in Haarlem. Rond tien voor half twee kon een automobiliste niet meer optijd remmen voor een vrachtwagen voor haar. Met een klap knalde ze tegen de achterkant van de vrachtwagen.

Hulpdiensten spoedde zich naar de Randweg ter hoogte van de hoek Zijlweg om assistentie te verlenen. De bestuurster van de auto werd voorzichtig uit haar wagen gehaald en met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de bestuurder van de vrachtwagen mogelijk ook nekletsel had werd ook hij voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de randweg tijdelijk deels afgesloten, het verkeer werd geregeld door politieagenten en er ontstonden file’s. Na ongeveer een half uur kon de rijbaan weer worden vrijgegeven voor het verkeer. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.