Velsen – Zuid – Een scooterrijder en een fietser zijn dinsdagavond frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond even na achten plaats op de Amsterdamseweg even voorbij Snowplanet.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De wielrenner raakte bij het ongeval ernstig gewond, de scooterrijder heeft hoofdletsel opgelopen. Na de eerste medische zorg zijn beide bestuurders naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Een traumateam verleende hulp aan de slachtoffers. De bestuurder van de scooter heeft hoofdletsel, de fietser lijkt er ernstig aan toe. Beide personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.