IJmuiden – Donderdagochtend om 10.00 uur kwam er een melding binnen van een gewelddadige overal bij een juwelier aan het Marktplein. Drie tot vier mannen sloegen na de overval op de vlucht in een donkergroene Audi. Bij de overval raakten twee medewerkers gewond en zij zijn naar een ziekenhuis vervoerd. Het is nog niet bekend wat voor letsel zij hebben opgelopen. De politie is dringend op zoek naar de daders van deze overval.

Mensen die getuige zijn geweest van de overval of die vlak ervoor drie of vier mannen in de buurt van de juwelier hebben gezien, worden dringen verzocht contact op te nemen met de recherche via het telefoonnummer 0900-8844. Daarnaast is de politie een uitgebreide zoektocht gestart naar de vluchtauto, de donkergroene Audi. Deze is te herkennen aan schade. Wanneer u deze auto ziet belt u dan 112 en onderneem verder geen actie.