Haarlem – Een automobilist is er in de nacht van woensdag op donderdag vandoor gegaan na een aanrijding. Het ongeval vond rond kwart over twaalf plaats op de hoek Boerhaavelaan met de Professor Eijkmanlaan. Door een voorrangsfout botste twee Mercedessen tegen elkaar.

De bestuurder van de auto die uit de Professor Eijkmanlaan kwam ging er na het ongeval vandoor en liet de bestuurder van de andere auto gewond achter in zijn auto. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. De gewonde man is onder assistentie van brandweermannen uit zijn auto gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.

In de auto van de verdwenen bestuurder bleek verder een diesel motor te zitten terwijl er volgens de gegevens een benzinemotor in zou moeten zitten. Een berger heeft beide voertuigen later in de nacht opgehaald.