Haarlem – Een 21 jarige automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag van de Slaperdijk afgereden. De bestuurder miste rond drie uur een kleine bocht en een verhoging en reed per ongeluk rechtdoor. Hij raakte hierbij twee lantaarnpalen en gleed vervolgens van de dijk af en kwam op het beneden geleden fietspad tot stilstand.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse om de man te helpen. Gelukkig bleek het slachtoffer niet gewond te zijn geraakt bij het ongeval. Een passagier bleek medische klachten te hebben opgelopen. Na een ademanalyse bleek de 21 jarige automobilist te veel te hebben gedronken en is hij aangehouden en meegenomen naar het politie bureau, waar zijn rijbewijs werd ingevorderd. De auto van de man, een splinternieuwe Megane van net anderhalve maand oud, liep aanzienlijke schade op. Een berger heeft de wagen later in de nacht opgehaald.