Haarlem – De eigenaar van een Mercedes heeft deze week dubbel pech. In de nacht van woensdag op donderdag was zijn auto, zonder hem, betrokken bij een aanrijding op de Boerhaavelaan in Haarlem. Na deze aanrijding had de veroorzaker de plaats van het ongeval verlaten en het slachtoffer in het andere voertuig laten zitten.

De eigenaar van de Mercedes veklaarde toen tegenover de politie dat zijn Mercedes waarschijnlijk eerder die avond was gestolen.

In de nacht van zaterdag op zondag is zijn gestolen Mercedes vervolgens uitgebrand. Zijn wagen stond voor garageboxen aan het Geertuida Carelsenpad in Haarlem, tegenover een autoreparatiebedrijf.

Rond half drie werd het vuur ontdekt, waarop direct de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ondanks het adequate optreden kon de brandweer niet voorkomen dat het voertuig total loss zou raken. De garagebox waar de wagen voor stond geparkeerd liep ook schade op door de brand.

Eerder bericht met foto’s van de aanrijding op de Boerhaavelaan zijn hier te vinden.