Bloemendaal – Omdat Amsterdam met 5-1 won van HDM kan Pinoké zich niet meer plaatsen voor de paly-offs. Amsterdam plaatste zich definitief voor het seizoenseinde. Taeke Taekema maakte in dat duel vier doelpunten.

Bloemendaal speelde thuis met 5-5 gelijk tegen Rotterdam. Olmer Meijer scoorde drie keer uit een strafcorner. Laren haalde flink uit thuis tegen Den Bosch. Het werd 7-3. Doerner en Wilson waren beide goed voor twee doelpunten. Koploper Bloemendaal staat zeven punten voor op de nummer 2, Amsterdam, met nog twee duels te spelen en sluit daarmee de reguliere competitie af als eerste. Pinoké staat vijfde, Laren is zesde.

Opvallend was dat de ploeg van Rotterdam in de eerste helft in het Bloemendaal uit tenue speelde, dit omdat ze geen kleding hadden meegenomen. In de tweede helft was dit probleem opgelost.

(bron tekst: RTV-NH)