Overveen – Zondagmiddag rond 12:45 uur ontstond een aanrijding tussen een motorrijder van politie en een 15-jarige jongen uit Zandvoort op de fiets. Volgens getuigen reden de motorrijder en de fietserop de busbaan, komend vanuit de richting van Zandvoort. Toen de motorrijder de fietser inhaalde, sloeg de fietser linksaf om de busbaan over te steken. Hierdoor raakte de jongen op de fiets ten val.

De motorrijder wist zijn voertuig nog staande te houden. De 15-jarige fietser klaagde over pijn in zijn heup en schouder maar vertelde verder niet gewond te zijn geraakt. De motorrijder bleek gewond aan zijn hand. Ambulancepersoneel is ter plaatse gevraagd om de jongen en de motorrijder te onderzoeken. De jongen is door de politie thuisgebracht en zijn beschadigde fiets werd op het politiebureau geplaatst.

De afd. Verkeersondersteuning heeft een ongevalsanalyse uitgevoerd.