Boesingheliede – Een bejaarde man is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een frontale botsing op de Schipholweg bij Boesingheliede. Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats ter hoogte van de werkzaamheden van het viaduct bij de A5. Door nog onbekende reden klapte ze tegen elkaar.

Diverse hulpdiensten, waaronder het traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om medische verzorging te bieden. Na de eerste hulp is een van de slachtoffers onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Een arts van het mobiel medisch team is met de ambulance meegereden. Volgens een politiewoordvoerster is de bejaarde man die op de fiets reed ernstig gewond geraakt bij het ongeval en moet worden gevreesd voor zijn onderarm. De scooterrijdster heeft bij het ongeval vermoedelijk een dijbeenfractuur opgelopen.

De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie zal onderzoek verrichten naar de exacte toedracht van het ongeval. De Schipholweg (N232) was door het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer. Een uur later vond er wederom een ongeval plaats tussen een fietser en een brommer op de Schipholweg.