Overveen – Na een botsing tussen twee fietsers is maandagavond een 69 jarige man uit Zandvoort overleden. Het ongeval vond rond half zeven op de Zeeweg in Overveen plaats. Twee fietsers wilde een groepje fietsers inhalen, helaas kon een 26 jarige Duitse toerist de tegemoet komende racefietser niet meer ontwijken waarna de twee met elkaar in botsing kwamen.

Na de botsing moest de racefietser door hulpverleners worden gereanimeerd, na de eerste hulpverlening is het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Onderweg heeft de ambulance een rendez-vous met het traumateam uit Rotterdam gehad. Helaas is de man uit Zandvoort later op de avond aan zijn verwondingen overleden.

Door het ongeval was een rijstrook op de Zeeweg tijdelijk afgesloten, de brandweer heeft hier een anti-kijkersscherm geplaatst zodat automobilisten niet werden afgeleid door de hulpverlening. Doordat veel verkeer vanuit Zandvoort richting huis ging was het erg druk.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.