Laren – Laren heeft zondag de wedstrijd tegen HDM winnend afgesloten. De ploeg van Roelant Oltmans was op eigen veld met 5-2 te sterk. HDM was vooraf al zeker van de nacompetitie en ook voor Laren stond er niets meer op het spel.

Laren was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en kwam al na drie minuten op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van de Australiër Luke Doerner. Laren liep zich telkens stuk op de muur van verdedigers van HDM, dat zich vooral beperkte tot counteren.

Halverwege de wedstrijd stond het 3-2 in het voordeel van Laren maar na rust nam Laren afstand van HDM. Luke Doerner, die zijn laatste wedstrijd voor Laren speelde, was met twee benutte strafcorners na rust de man van de wedstrijd.

Bloemendaal-Kampong 3-2
Tilburg- Amsterdam 0-2
Pinoké – Den Bosch 7-0

(tekst RTV-NH)