Noordwijkerhout – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto in de sloot terecht gekomen. Het ongeval gebeurde even voor tweeën op de Langevelderlaan in Noordwijkerhout. De bestuurder van de auto met Engelse kentekenplaten reed door nog onduidelijke reden in een flauwe bocht rechtdoor, ramde een groot hek voor een pand en kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand. De man heeft nog wel een rempoging gemaakt voor hij het hek ramde want er zijn lange rubberen remsporen op de weg te zien.

De inzittenden van de wagen konden zelfstandig het voertuig verlaten. Omwonenden hebben nog met de mannen gesproken maar bij het zien van de blauwe zwaailichten van een politievoertuig waren ze plotseling verdwenen, volgens deze bewoner roken de mannen flink naar drank. De brandweer heeft de sloot nog verder nagekeken of er geen gewonden in de sloot waren achtergebleven. Vervolgens is de stroomkabel van het kapot gereden hek vakkundig afgeplakt. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval en de bestuurders.