Heemstede – Bij een aanrijding op de Heemsteedse Dreef in Heemstede maandagmorgen veel schade ontstaan. Een automobilist wilde rond half zeven vanaf de Heemsteedse Dreef afslaan naar de Lanckhorstlaan toen hij een auto op de Dreef over het hoofd zag. Beide voertuigen kwamen met een harde klap met elkaar in botsing.

Na de aanrijding brak er brand uit in een van de voertuigen. De bestuurder van die auto had dat niet in de gaten maar een passant haalde hem uit zijn voertuig en met een brandblusser hebben ze de vlammen gedoofd. Hulpdiensten kwamen ondertussen ter plaatse om beide bestuurders te verzorgen. Na de eerste controle bleken de bestuurders wonderwel geen ernstig letsel te hebben opgelopen en bleef het vooral beperkt tot schrik. Geen van de mannen hoefde voor verdere verzorging mee naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de Heemsteedse Dreef enige tijd afgesloten voor het verkeer, een berger heeft beide voertuigen opgehaald.