Hoofddorp – De politie kreeg rond 19.30 uur een melding dat er een aanrijding was gebeurd op de kruising van de N205 en de Paviljoenlaan. Ter plekke bleek een auto over de kop te zijn geslagen na een aanrijding met een andere auto. De 64-jarige Brusselse automobiliste wilde rechtsaf slaan, maar veranderde plotseling van rijbaan om alsnog rechtdoor te gaan.

Een 22-jarige Hoofddorpse automobilist kon niet meer op tijd remmen en de aanrijding ontstond. De 64-jarige kwam op de rijbaan voor tegemoet komend verkeer terecht ging over de kop en eindigde ondersteboven in de berm. Wonder boven wonder deden er zich geen persoonlijke ongelukken voor, wel is iedereen uit voorzorg bekeken door ambulancepersoneel. De inzittenden van de auto die over de kop was gegaan, zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis vervoerd, ter controle.