Haarlem – Een 38 jarige Haarlemse vrouw is maandagmorgen gewond geraakt na een aanrijding. De vrouw reed op haar snorfiets over de Rijksstraatweg in Haarlem noord toen een 25 jarige man uit Zandvoort de Overtonweg in reed en de vrouw over het hoofd zag. Politieagenten wilde de bestuurder van de auto staande houden omdat zijn nummerplaat werd herkend door het ANPR (Automatische kentekenplaatherkenning) vanwege een openstaande boete, of de man wilde vluchten voor de politie, of dat hij gewoon hard wegreed, was op dat moment niet duidelijk.

De gevallen vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel. Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen en kon het slachtoffer na de eerste hulp in de ambulance weer naar huis. De Zandvoorter werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd. Daarnaast zal hij de openstaande boetes moeten betalen.